GUBACS Fesztivál
2018. augusztus 23-26.

A fesztiválról

A Magyar Cserkészszövetség égisze alatt működő EFOP 1.12.1 - Lépj át a határaidon! elnevezésű projekt 2018-ban első alkalommal szervezi meg a GUBACS Fesztivált (Kárpát-medencei Családos Cserkészfesztivál).

A fesztivál programjának összeállításában kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden generáció megtalálja az érdeklődésének megfelelő elfoglaltságot, de ugyanilyen fontosnak tartjuk, hogy értéket közvetítsünk, kapcsolatépítési és együttműködési lehetőséget biztosítsunk a Kárpát-medence különböző területén élő cserkész vagy nem cserkész családoknak, fiatal felnőtteknek. A programkínálatba egyaránt beolvasztjuk a helyszín adottságait, és a cserkész-lét elemeit. 

Legyen 2018 a Cserkészcsaládok éve!

Kiket várunk? 

Szeretettel várunk minden cserkész kötődésű családot, függetlenül attól, hogy tagjai közül mennyien és mióta cserkészkednek. Jó alkalom ez arra, hogy megismerkedjünk a Kárpát-medence más területén élő, de hasonló értékrendet valló fiatal családokkal, fiatal felnőttekkel. Ne maradj otthon akkor se, ha még családalapítás előtt állsz, hozd el magaddal barátaidat, biztosan megtaláljátok a nektek való programokat, és egy jó közösségbe csöppentek!

Részvételi feltételek

A programokon a részvétel ingyenes, de minden esetben előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a honlapon keresztül tudtok, figyeljétek a felületet, ne maradjatok le!

Szállás:
Szálláslehetőségekről tájékoztatunk benneteket honlapunkon keresztül, de azokat magatoknak tudjátok lefoglalni, és a költséget rendezni. Legyetek résen, hiszen a férőhelyek korlátozottak.

Étkezés:
​Jegy ellenében lesz lehetőség közös kantinban étkezni, erre vonatkozó igényeteket jelezzétek a jelentkezési lapon. Helyszínre kitelepült étkezési pontokon, élelmiszerboltban egyénileg is gondoskodhattok magatokról.

Segíts nekünk önkéntes munkával, viszonzásul támogatjuk szállásodat és útiköltségedet.​ Ha vállalnál önkéntes munkát, jelezd nekünk a kérdőívben.